Едина, незрiвнянна, мила - укр. мова

Марат Школьник
Єдина, незрівнянна, мила,
Якщо ти поруч – ростуть крила!
Тебе нема – одні страждання,
О, вічна формула кохання!

Єдина, незрівнянна, мила,
Мене навік ти полонила!
Омріяне моє бажання, -
Щоб не зів’яло те кохання.

Єдина, незрівнянна, мила,
Щоб доля нас не розлучила,
Хай наша віра і старання
Нам збережуть наше кохання.