Люблю тебе до слiз щасливих

Миклош Форма
                М.

Я думала – це гарна фраза,
що я люблю тебе до сліз,
бо я до тебе ще ні разу
так не любила... Навіть злість

я відчувала, як казали
про єдність щастя і сльози,
бо не любила, бо не знала
цих сліз любовної грози.

І хочеться цієї зливи.
І ти вже розумієш сам:
люблю тебе до сліз щасливих,
і я радію цим сльозам...