Любов придумала не я

Миклош Форма
                М.

Любов придумала не я.
Любов придумали до мене.
Але моя любов – натхненна,
і сенс життя – любов моя.

Я знаю, хтось шукає слів
нових, глибоких, незвичайних.
А я кажу, як є, без тайни,
і ти почув мій простий спів.

Не я придумала любов,
та за свою – відповідаю.
Люблю і пошепки вкладаю
ім'я твоє до молитов.