Солоне море до гiркоти...

Светлана Пузина
Солоне море до гіркоти.
Та цвіркотіння, зірковий час.
Хитає хвиля старий баркас.
Перегортаю твої листи. 

Я впала в розпач - де ти мій друг, 
де схід і захід ти зустрічав?
Блакить текуча в твоїх очах.
… Гойдає спогад, уяви  рух –

ти пригорнути мене зумів
під пісні дуба у гамаку…
Як пережити сльозу гірку
і як приспати дмухатий гнів?

У бризі присмак пахучих хвиль.
Фронтальний ранок, як вишні цвіт.
Ніч промайнула. Чи заповіт
зірки складали - забути біль?

Солоне море до гіркоти.
Та цвіркотіння, зірковий час.
Хитає хвиля старий баркас.
Перегортаю твої листи…

                16.06.2018