Бэхетле булыйк

Рябина Хат
Мин бэхетле буген бу доньяда
Яннарымда мине сойгэн бар
Йорэгемдэ хазер сою жыры
Юкка чыкты барлык эрну-зар.

Жырлар язам, койлэр сузамын
Илхам доньясы мина  ачылды
Союнен коче яшэтэ мине
Кунелем гуя сихри , тылсымлы.

Минем кунелем буген куклэргэ
Зэнгэр болытка оча талпынып
Син тугел хазер, янымда башка
Син яшэ хазер, эрнеп, сагынып...

Кем-кем алдына тезлэнер алда
Вакыт курсэтер ,сонрак белербез
Янэшэ идек, аерылды юллар
Кем-кемгэ тинен,сонрак курербез.

Упкэм юк сина, яшэ узенчэ
Нэрсэ телэсэн ,шуна ирештен
Кузлэремдэ нур, балкыйм бэхеттэн
Мин узгэрмэдем, мин шул килешмен.

Бэхет телимен барча кешегэ
Йорэк эрнетми яшикче жирдэ
Сою булмаса никлэр яшэргэ
Куз яше тугеп ,яшэу сон нигэ???