ЧМ. Ура!! Банзай!!

Вова Вовыч
Ура!Банзай!Фурор!Успех!
Я.поздравляю.братцы.ВСЕХ!!

Глазам.не.верю,что.5:0!!
Жаль,что.не.пью.я.алкоголь!
Я.ПЬЮ.КЕФИР.ЗА.КАЖДЫЙ.МЯЧ!
КОНЕЦ.СЕЗОНУ.НЕУДАЧ!!

....*****....

Какой.же.Черышев.красава!!
ГЕРОЮ.МАТЧА.ТРИЖДЫ.СЛАВА!!
Надеюсь,вместе.с.этим.матчем,
Пришли.везенье.к.нам.с.удачей!