картина

Вера Деревьянко
Передімной така картина
Все що всвіті народилось
Без жалю безбожно гине
І доросле і дитина
І хлопчина і дівчина навіть ніжна травичина та і я колись мабуть
Все зникає у пучину
Як же страшно смертним буть