вибiр на укр. яз

Любонька
Досить гасел вже, досить повстань
І нена'висті хижої досить!
Час Небесних настав покарань,
Під коріння війна людство ко'сить.
Світ загруз у розтлінні сердець,
В нечистотах гріхів нескінченних.
Наближається стра'шний кінець
Для усіх, дияволом полонених.
Розтіклася отрута, мов ртуть,
Залишаючи честь за порогом.
Чорні савани душам "не йдуть",
Білі кри'ла призначені Богом.
Крізь життєві тунелі пітьми
Стало важче пробитись до світла,
Але вибір все ж робимо ми:
Пекла пастка чи Божа молитва.
Щоб позбутися грішних оков,
Щоби людяне в со'бі не вбити,
Має напрямком бути - л ю б о в,
Треба злобі шляхи перекрити.
Воювати з собою лишень,
Втихомирити настрій ворожій,
Щоб лиш вибухом дружним пісе'нь
Міг здригатися Світ білий Божий.
Від добра' не шукають добра!
Вберегти Землю Небо нас про'сить.
Вже замислитись може пора?
Передчасних смерте'й може досить?!
І майдановських досить стрибань,
Голосінь материнських, страждальних,
І до страйків гучних заклика'нь,
І зомлілих свічо'к поминальних!
Мир (аби-який!) - краще війни',
Ми ж забули завіти Господні,
Всі чотири горять сторони'.
Ми - не Божії діти сьогодні!

10/06/18/