З Днем народження, Мiла

Ира Каменская
Мила, гарненька, тендітна, мов квітка,
в твій День народження - многая літа!
Щирі, від серця мої привітання,
здійснення мрії тобі я бажаю.

Ляльку, чи книжку, чи іншу забаву,
що тобі хочеться, дівчинко славна.
Торт зі свічками, чи гору морозива,
що забажаємо, що ми попросимо.

В день цей веселий і світлий, і радісний,
щастя багато бажаю і радості.
Ігри веселі та гірки у парку,
з татом і з мамою - до зоопарку.

Щоб соловей проспівав колискову,
подорож в снах у країну чудову.
З добрими звірами, дивними птахами,
море із рибами і черепахами.

Щоб дні дитинства твого були світлими,
літа життя без журби та безбідними.
Без перешкод лиш рівнесенький шлях,
славних висот у майбутніх ділах.