Свою онуку вчила бабця

Надежда Крайнюк
Свою онуку  вчила бабця,
Як треба з котиками граться:
Їх не тягати за хвоста –
Ця істина така проста.
Та вередує все ж дівчисько:
- Мене шкарябало котисько!
Зубами він мене хапав,
І платтячко нове порвав!
Кота бабуня підізвала,
Йому за вушком почесала.
Наш Мурчик враз замуркотів,
Одразу ж спати захотів.

12. 06. 2018 рік
Світлина з інтернету