жизнь с любовью

Вера Деревьянко
Живу в полоні щастя і кохання
І основнні мої завдання
почуття красиві смакувати
Світ любовью чарувати
І кохання світу дарувати
Щоб світ засяяв
знов і знов
На першім плані сяяла любов