Родники

Мироненко Сергей Минск -2
По мотивам произведения
http://www.stihi.ru/2018/06/08/3517
"Джерела"
(Людмила Чупико)

Безліч джерел існує в цьому світі
Та не всі вони корисні є для нас.
А той, хто із Христом, в Його завіті,
З Божих джерел п’є воду повсякчас!

Вода джерельна і сьогодні ллється.
Та кличе спраглих напитися води.
Можливо хтось сьогодні обізветься,
Хто скуштувати хоче? Приходь сюди!

Не квапся, друже, на своїй дорозі!
Зусилля, постарайся прикладати!
Коли вже сил немає, йти не в змозі,
Згадай, тебе Ісус буде чекати!

І пий щодня джерельну – Божу воду.
З Христом досягнеш славетної мети.
А маючи Ісусову природу,
В царство Небесне зумієш увійти!
===============================

Родники
Из цикла "ДРУГИМИ СЛОВАМИ"

Хоть родников не счесть на этом свете –
Не всякая полезна нам вода.
А тот, кто со Христом, в Его завете –
Из Божией криницы пьёт всегда!

Не иссякает тот родник вовеки,
И к жаждущим взывает он один,
И отклик ожидает в человеке:
Напиться хочешь? – Просто приходи!

Спокойным будь ты на своей дороге
Усильем сбрось всего, что держит, груз.
Коль силы нет, идти не смогут ноги –
Ты вспоминай, что ждёт тебя Иисус!

И пей всегда святую Божью воду.
Христову цель постигнешь на пути.
Вобрав в себя Иисусову природу,
Сумеешь в царство Божие войти!

12.06.2018