Скажи менi

Александр Бирзула
Скажи мені, чому тебе нема
Скажи, чого бажаєш ти
Чому загублені слова
Чому затерті всі сліди.

Хіба не дбав
Про тебе серед ночі
Хіба шукав
У небі інші очі
Чому ж мовчиш
Забуті ті слова
Чому кричиш
Про те… чого нема.

Скажи мені, як сталось
Що забулась,
Чи загубилась
В сутінках душа
Чи може знов
У небо  запросились
Твої не найдені крилА.

То твої крила сховані у сні.
Скажи мені, чому нема тебе
Чому мовчиш… небажані слова
Чи знов завіса осуду в пітьмі.