скуку я борю

Вера Деревьянко
Яка воля без неволі я відчую дуже скоро
Щоб ту волю відчувати у неволі мушу проживати

Пронизала скука тіло
Нехороше скука діло
Я борю її турботою
І цікавою роботою
В мріях я своїх літаю
Жаль життя своє кінчаю