життя Рай

Вера Деревьянко
Одесса Мама приютила
Я в Крістіни на квартирі
Мені добре
дуже мило
 як же гарно буть щасливой
Я на морі покупаюсь ой як швидко я оздоровляюсь
Гарній дякую погоді
Життя Рай тобі тай годі