Державний прапор Укра ни

Николай Мотков
        Державний прапор України

Муз. Н. Мотков                Сл. Н. Мотков


          Державний прапор наш жовто - блакитний,
                Знаменний символ рідної землі,
                Повага, гордість, щастя і натхнення,
                Стяг історичний віри і мети,
             Народ Країни мужній, братній, вільний,
                Віками долю будував свою,
               Державний прапор славної Вітчизни,
                Цінуємо історію твою!
               
                Приспів
           Державний прапор, Державний прапор,
                Державний прапор сяє, майорить,
             Стяг український жовто - блакитний,
                Святково, гордо, зіркою царить,
           Державний прапор, Державний прапор,
                Державний прапор сяє, майорить,
                Гімн України звучить, лунає,
                По всьому світу птахою летить! 
 

              Державний прапор надбання Країни,
                У кожнім серці гідністю повнить,
              Штандарт величний рідної Вітчизни,
                Мов сонце сяє, палко майорить,
               Державний прапор неньки України,
                Духовний промінь світлого життя,
          Яскраві, любі кольори жовтий, блакитний,
                Стяг український - сяйво майбуття!