Моя держава, Христа ти прийми

Ольга Назарова 4
Сонечко весняне усміхається.
В моїм серці розквіта любов.
Божа ласка й милість не кінчаються
Й обгортають мене знов і знов.

Йду в молитві щирій я до Господа
І Всевишньому хвалу несу,
І співаю гімн хвали я радісно
Господу Спасителю Христу.

Приспів:

Ісус Христос умер і воскрес,
Хай лине Йому хвала до небес!
Моя Україно, Христа ти прийми-
Лиш в Ньому любов, і радість, і мир. (2р. останні 2 рядки)


У Христі всі будем з вами вільними,
За усіх пролив Святу Він кров.
Тож віддайте серце добровільно ви
Господу, щоб в нім жилА любов.

Бог в житті, в країні все налагодить,
Відступіться від гріхів своїх
І живіть з людьми і з Богом в злагоді,
І по Слову Божому живіть.