Фаризат

Гулья Мисриханова
 Ачухарда на чи гуьгьуьл
Чан Ватандин ачух билбил!
Ша , сегьнедиз хьанва вахъ вил
Виридаз магьшур Фаризат!

На сегьнеда вегьез камар
Сивел гевгьер , гъилихъ цамар.
Къалурна на , чаз ви гьунар
Лезгийрин абур Фаризат!

Ви сесиниз авай туш тай
Худади ваз ганва и пай.
Ава ваз чи халкьдин патай
Гьуьрметни хатур Фаризат!


Ма , и цуьквер ваз лап яргъай
Салам хьиз я, ваз зи патай!
Лугьуз к/анзава ваз, Сагърай!
Чаз чим гузвай , нур  Фаризат!