Я тебе запросив би на вальс

Миклош Форма
Я тебе запросив би на вальс,
чи на танець який-небудь інший.
Лиш би танець поєднував нас,
лиш би стали з тобою рідніші.

Я зізнаюсь одразу тобі,
танцювати, напевне, не вмію.
Буду плутати кроки слабі,
але хочеться втілити мрію –

обійняти тебе – хоч би раз,
притулити до серця – щосили...
Я тебе запросив би на вальс,
але ти мене вже запросила...