до ювiлею Передзвонiв на укр. яз

Любонька
    П*ливе рідна пісня над краєм чужим...
    Е*легія звуків пронизує на'скрізь.
    Р*одинний маяк світить в ду'ші усім,
    Е*тнічне коріння - і смуток, і радість...
    Д*опоки в серцях бережемо своє',
    З*вучатиме доля благим з неба дзвоном...
    В*оїстину Бог то'му сили дає,
    О*співує хто Батьківщину з поклоном.
    Н*а мові своїй чуєм ангельський спів, -
    А*маторський хор - "Передзвони вкраїнські"...
    М*абу'ть, вони вчилися у солов"їв
    Д*оно'сити голосом нотки батькі'вські.
    Е*демська мелодія - рідний мотив,
    С*вяткове вбрання одягла пісня ваша.
    Я* щиро вітаю увесь колектив,
    Т*ворінням мистецьким хай повниться чаша.
сілЬ* горесного заробі'тків життя
    Р*озчи'ниться хай в ноті "соль" у мажорі...
    О*крилені музикою почуття,
    К*ружляють весе'ло у оплесків морі...
    І* в десятирічний оцей ювілей
    В*ам далі натхнення бажаємо...Гей!

Керівник заслуговує слів особливих.
Позбирала таланти розгублені в нивах
Та, зв"язавши вінок в украї'нському стилі,
Присвятила себе' пісні, змалечку милій.
І за покликом се'рця робить справу чудову,
Зберігає в пісня'х гордість нації - мову.
Попри труднощі всі слу'жить відданно сцені...
Недарма' зал кричить "браво!" Ларисі Сенів.


09/06/18/