Лунаe пiсня одкровенням

Татьяна Ахинько
 
  Лунає пісня одкровенням,-
  Дарунок долі і небес,
  Палке, не стримане натхнення,
  Одне з прикрасніших чудес.

  Яскравий, голос дивовижний,
  Відсутність поетичних вад,
  Неначе птах незримий ніжно
  Співає з серцем разом, влад.

  Зникали нотки металеві,
  Уста вже майже шепотять,
  Вставала тиша кришталева,-
  Про сокровене не кричать.

  Так впевнено і непомітно
  Торкалась пісня душ, сердець,
  І так охоче і привітно
  Їй слави віддали вінець.