Я был у мамы... укр. язык

Серго Сокольник
Я був у мами...

А я сьогодні ночував у мами...
Дитям малим по ніжність і любов
В обіймах теплих вечора прийшов.
Яке це щастя- ночувать у мами!..

А вечір так поволі догоряв
І не хотів у темряву спливати...
Мов у дитинстві, поправляла мати
Мені подушку, щоб зручніше спав...

А ранок запалився у журбі.
Я мав іти стежиною своєю.
Я був у мами... Я втішався нею...
Помилуй, Боже!.. Дякую тобі!..