In former times

Раиса Филина
In former times I was so happy.
I lived as if had no brains:
In torn blue  jeans, as if I was а hyppie -
In former times, in former days!

Oh, merry days, where were  you vanished!
Oh, funny games, I'm  missing  you.
In former days I was silly married.
And  nowadays - I've devorced  with you!
  7 июня 2018 года
Раиса Филина(Миронова)