Поэзия

Василий Бэлэк
Поэзия

Сен, поэзия, энемдий
Ылам мени јаажытка;.
К;ч ;йл;рд; адамдый,
Је;;лерге баштага;.

Аайладышла, кожо;ло
Ј;р;мимде ј;тк;гем;
Акты-чекти с;;жимле,
Јакшылыкты алкаагам.

Алтай-Кудай макташка
Бойымды мен кошпогом,
Ак-караны ылгашта
Бороны мен чачпагам!