Наш полет...

Михаил Тарасенко 4
З тобою знову разом я і ти...
В ліжку переплелись наші ноги
Зараз мені подобається входити
В тебе, Де так тепло і волого

Зачаровують твоі красиві рухи
Вони хвилюють мене втішно
Немов ріки, твоі дві ніжні руки
Пестять мене повсюду ніжно

Твоі очі лучезарні немов вогні
То погаснуть, то загоряться знову
Вже насолоди кращоі нема мені
Відчуваю, вже до всього ти готова

Твій ніжний голос переходить в крик
Говориш ти мені та навіть я не чую
Жадібно губами ловлю я твій язик
На всі сто тебе я маю і люблю я

З насолодою у тілі своім, так вдогон
Рухом пристрасті ніжним і знайомим
З тобою мила моя, забирає нас полон
До болю медова, солоденькая істома

Таке не рівне дихання твоє з моім
Тривалим, ніжним зіллється поцілунком
Ще мить одна! І ми в політ летим...
Ми насолоджуємось долі подарунком!