Коханiй

Сергей Краснопольський
Мені приємно з тобою поруч            
Будь то праворуч, будь то ліворуч      
Будь то зимою, – літньої днини            
Ціную поруч життя хвилини.               
               
Життя як в казці, чарівне миле
Де ми з тобою єдине ціле
Де ми навіки, де ми обоє
Мені приємно поруч з тобою   
      
Мені приємно, – душа радіє
З тобою поруч щаслива мріє
Як ніжна квітка цвіте весною            
Мені приємно завжди з тобою.         
               
Зустріч, – мій подих перехопило         
З тобою поруч, – любо і мило               
Стежина в'ється, – життя стежина         
Серденько б'ється, – моя єдина.
               
Мені приємно, хоч сиві скроні
Брати у руки твої долоні               
Лагідно, ніжно їх цілувати               
Тебе, серденько моє, – кохати.            
               
Мені приємно, ти моя мрія               
Ти моя люба, моя надія
Моє ти сонце, моя ти квітка               
Моя ти рибка, моя лебідка.
               
Мені приємно з тобою поруч          
Будь то праворуч, будь то ліворуч    
Будь то зимою, – літньої днини         
Ціную поруч життя хвилини.            
05.06.99р.