У тоб

Лена Пыль
У тобі зима замітає снігами
І осінь бентежить рясними дощами.
У тобі весна першим цвітом мережить.
Літо співом птахів щоранку бентежить.
У тобі ніч небо зорями криє
Ранок промінням сонячним лиє
День як хвилина- біжть без утоми.
Тихий вечір, що кличе нарешті додому.
У тобі молитви, які я шепочу.
До болю,до крику, щодня і щоночі.
У тобі ті мрії, що не збулися
І сотни доріг, які не зійшлися.
У тобі житя, і смерть також у тобі.
З тобою і в радості і у жалобі.
З тобою я плачу, з тобою сміюсь.
Любов твою п'ю і не нап'юсь.
У тобі весь Всесвіт, без стін, без країв.
Моря й  окенани без берегів.
В тобі чисте небо, безхмарна блакить.
Ти моя вічність ,ти моя мить!