Зелена планета

Перевесло
Спалахують зорі
В небеснім просторі.
Щоб шлях свій пройти
І у сяйві згоріть.

Отак і людина
У світ цей приходить.
Одна, щоб всім серцем 
Народу служити,
У вічність піти
і свій слід залишити.

А інша - для втіхи
Своєї прожити,
Безцільно, безславно
І марно згоріти.

Звичайно,ми різні,
І погляди різні.
Та все ж нас єднає
Одне почуття -

Планети зеленої
нашої пишність.
Що кожного дня
Всім дарує життя!

7.06. 2018р.