Моя ти доля - укр. мова

Марат Школьник
Дай, Боже, долю, щоб радіти,
Щоб посміхатись, Боже, дай!
І мить, і вічність розуміти, -
Стрімкий любові водограй.

Хай згинуть смуток і печалі,
Підступні вороги і зло!
Від них щоб завжди бути далі,
А з нами щастя щоб було!

Моя ти люба і кохана,
Повітря, світло, подих мій.
Мій рай земний, завжди жадана,
Моя ти доля, зрозумій!