Надихни мене, блакить

Невская Ксения
Надихни мене, блакить,
На світ думок криштальних.
На душі моїй болить
Від тих очей безжальних.

Я без сил на холодній землі,
Дай крила мені.

Захисти мене, блакить,
Так зимно поміж нами.
Я не хочу зледеніть,
Та скрізь холодні брами.

До любові седця розпали,
Щоб крила росли.

Підніми мене, блакить,
Над сумом якнайвище,
Де світ сонця золотить
І вільний вітер свище.

Надихни на думки неземні,
Дай крила мені.