Лiто

Елена Гешко
Літо м’ячиком вкотилось
На наше подвір’я,
Сонце ясно заіскрилось
Аж до надвечір’я.

Ось сунички, як сестрички,
Ніжно зашарілись,
І під тином полунички
Вже зачервонілись.

А травиченька буяє
Нам аж під коліна,
Все навкруг нас звеселяє,
Буде копна сіна.

Ще й черешні заблищали
Десь там межи гілля.
Діти всі поприбігали
На наше подвір’я.

Ласувати дружно будем
Спілими плодами.
Ні про кого не забудем –
Ягідки для мами.