Чому не мiй?

Виктория Гребенюк Роженкова
Чому не мій, чому не мій?
Чому життя таке складне?..
Ти сум не сій, ти сум не сій,
Нехай же він повз нас мине.

Приспів:
Любов моя, любов моя!
Солодкий смак отих надій.
Чому ж я, любий не твоя?
Чому не мій, чому не мій...

Круг хати мальви зацвіли,
Шовкові трави у садочку ...
Колись щасливі ми були,
Кохались любо в холодочку.
Приспів:
04 06 2018 р
Вікторія Р