моя iстина

Вера Деревьянко
Нічого важного в житті я не зробила
Лише любила
Була любима
На совіть тяжко працювала
Втоми болі неймовірної зазнала
Діток кучу народила
Збудувала хату яблуньки садила
Дуже чемною була чистесенько ходила
До днів жорстоких дожила
Вірші душой творила