Вясна

Ксения Осипова
Ці не валодаю я правам ўпасці ў крыўду.
Я зараклася... Быць чужым у даўгу.
Рок подыйшоў: ён выглядаў прывідам -
Дарэмна кляла снежную пургу.

Цябе не ў праве папракнуць у здрадзе,
Па ўсіх рахунках сплочана спаўна, -
Святкую вечнае сваё я вызваленне, -
А на сньягу - праталіны. Вясна.