Зiрки

Анатолий Павленко
•  •  •
Кажуть,  світ  лиш  людина  побаче –
В  небі  зірка  з’являється  враз.
А  як  падає  зірка,  то,  наче,
В  небуття  хтось  іде  вже  із  нас.

То  ж,  зірки,  не  зривайтесь,  нетреба –
Ви  ж  ліхтарикам  вічним  під  стать…
Та  вони,  неслухняні,  із  неба
Все  летять,  і  летять… і  летять.

===