Дитинна радiсть William Blake Infant Joy

Хрестослов
Без  імені
Мені  два  дні 
І  ти  мене  назви   
Щасливим
Радісним  ім’ям 
Мене  благослови 

Красою
Сяяли  два  дні   
назву  Тебе Одним
Всміхається 
Співа  душа
Під  іменем  Твоїм


1983


I have no name               
I  am  but  two days old
What  shall  I  call  thee?
I  happy  am  
Joy  is  my  name
Sweet  joy  befall  thee!
Pretty  joy!
Sweet  joy  but  two  days  old
Sweet  joy  I  call  thee:
Thou  dost  smile
I  sing  the  while
Sweet  joy   befall  thee

фрагмент рисунка руки Вильяма Блэйка