While the Lilly William Blake

Хрестослов
Троянд  окрас  шипи  розгорне   
Ягня пригляне грізнорого
Най  у Лілії  квіт крізь Любов розсвітає   
Без  шипа  без  грози  лиш красою сіяє    
   


                Троянд  окрас                шипи                розгорне   
        Ягня                пригляне                грізнорого
Най          у Лілії         квіт                крізь Любов                розсвітає   
         Без             шипа      без  грози                лиш красою                сіяє    

1983


The modest Rose puts forth a thorn
The humble Sheep a threating horn
While the Lilly white  shall  in Love  delight               
Nor a thorn nor a threat  stain her  beauty  bright