Хвалити одне одного словами

Миклош Форма
                М.

Хвалити одне одного словами,
яких ніхто не чутиме, крім нас.
Хвалити пересохлими вустами.
Молитись на очей іконостас.

Торкатись теплих рук обов'язково,
сплітати пальці візерунком "ми".
І знову – лиш одним єдиним словом –
хвалити до нічних зітхань німих.

Казати найдорожче і найкраще.
казати все – мов пити – досхочу.
І шанувати кожне слово наше:
- Лиш не мовчи...
- Уже – не замовчу...