Свинячий родственник по крови

Юрченко Олег
В свинячій крові морду ізпоганив!
І все для того,щоб Росії насолить?
Зробив те Бабченко з високої поради.
Більш Порошенку нічого робить.
Не Україна зїхала вся  з глузду.
То голова тече у президента.
Не витрима народ такого грузу.
Ах, як я жду такого ось момента.
Настане мить і рада у дурдомі
Опинеться вся враз і назавжди.
І будуть там у них свої хороми,
А ввесь народ спасеться от біди.
Моя ти ненька,бідная Вітчизна,
Коли ж ти спокій обретеш на вік?
В Росії, свара там у вас, обридла.
Поганій голові щоб вила в бік.
Ми,ваші земляки,отут в Росії,
Душою,серцем смуток той приймаєм.
Про мир у вас і думаєм і мрієм.
І може бути- так допомогаєм.
                ****