Does the Eagle know William Blake

Хрестослов
  Скажи мені, Орле, що таЇться в дірІ
  Чи в КротА запитатися знов?
  Може Мудрість вміститися в срібний клейнОд,
  Чи в злотій  чаші  Любов?

1983

Does the Eagle know  what is in the pit               
Or wilt  thou  go ask the Mole?               
Can  Wisdom  be  put  in  a  silver  rod               
Or  Love  in a  golden  bowl?


на Фото «Голова Уильяма Блейка» ДжеймсДеВилль.
         прижизненная маска(гипс)
         сентябрь 1823 год