Лелеки

Раиса Савич
 
На гнізді лелека,
Цілий день клекоче,
Він своїй лелеці,
Щось сказати хоче.
Клекоче лелеці,
що вона в безпеці,
І вона клекоче,
сказати щось хоче,
-нам для щастя треба,
лиш відкрите небо,
і пісню лелечу,
і в гнізді малечу.