Порожньо...

Николай Супличенко
Порожньо. Сумно. Неначе
Кимось спустошено світ…
Мавка гукає: «Юначе,
Не загуби тільки слід.
В люди дорога далека
Знаки ворожка схова,
Не допоможе лелека,
Не допоможуть дива.»
Правди миттєво  не стало,
Місиво всюди багнюк,
Місяць посіяв кресало,
Чорний виспівує крук…
Порожньо, Тихо. Казково,
Волгло ворожить туман,
Віщеє падає слово
Із незагоєних ран…