Са рубаи хьтинди...

Намик Фарзалиев
1-вариант:

Чарад гафар тикрариз,
Югъ физ тир туьтуькъушдин.
Жузайла:"Ви тlвар вуч я?"
Лугьузвай тlвар-къуншидин.

2-вариант:

Чарад гафар тикрариз,
Физ тир югъ туьтуькъушдин.
Жуван фикир авачиз,
Адан бейни бумбуш тир.
Вичин тlварни чизмачир-
Лугьузвай тlвар къуншидин.
02.06.18 г.

Калтугна,гагьатна лам са тегьердиз,
Акъатна хуьрерай,фена шегьердиз.
Са кlар хкаж хьанвай гила везифа-
Векь ваъ,кьел юлдаш тир адан сефердиз.
02.06.18 г.

"Ламран хва лам,"-лугьуз тlвар кьурла шивди,
"Лам зун туш,"-жавабна,себна шаркунтlди.
02.06.18 г.