я знаю, тобi болить

Пташка Ив
Відрізав спільні дроти
Коли ми були у космосі
Коли ти відлітав
я простягала руку
тепер вже не знайду
Тебе серед простор
Кричу на всю галактику
я сумую
я сумую
Я сумую
Між грудьми бьє струм дроту
Відірваного дроту
Пронизує все тіло
до холодного поту
я знаю, любий
Як тобі болить
я знаю ти десь там
Серед зірок один
Шукаєш як силу електричну
струму придушити
Щоб знову вільно жити
Мене від себе відшити
дияволу служити
А про мого бога забути
Мою любов більше ніколи не відчути
Мої волання не почути
І спогади переплутати
Й викинути

Космічне сміття

Це наше життя -
Космічне сміття
все наше буття -
Космічне сміття

Ти і я -
Космічне сміття

Я знайду тебе

І знайду для тебе планету

Посаджу там троянду
І влаштую для тебе веранду

Де буде йти дощ 20 з 30
І ніякою спокути

не ходи там довго
Серед простор

повертайся до дроту
Я заспокою твій внутрішній терор

Мені болить
В мене бринить

голосно шумить
готове оголить

досить вже.

02:05
02.06.18