Я хочу до тебе до спраги

Кудревич Карина
Задихаючись.

До нестями.

Нас розрізало часом-містами.

Що залишилось поміж нами?!...

Лишень спогад колишньої мелодрами.

Я хочу до тебе до спраги,

Моя шкіра не терпить засмаги.

Обіймай мене,

Мені це до снаги...

Я хочу напитися тобою ...

Я хочу позбавитися вічної спраги.

03.06.2018