Криничуватська школа

Таланна Соколенко
Село Криничувате
На березі ріки.
Гостей стрічають радо
Дорослі й малюки.
Стоїть у центрі школа
Весела й гомінка,
Керує нею впевнено
Директора рука.

Дзвінок дзвенить доречно,
Скликає на урок.
З портфелями малеча
Тут робить перший крок.
І привітає вчитель,
Відкривши книгу знань,
І відповість на тисячі
Дитячих запитань.

Квітує все довкола
І стелиться трава,
Криничуватська школа
Всім двері відкрива.
В країну знань доріжку
Простелить рушником,
Додасть світлин чаруючих
У твій шкільний альбом.