***

Диана Гулей
Чи ти пробував інші вуста на смак?
Чи такі ж вони, терпко солодко звабливі?
Чи лишився від зустрічі,в пам'яті знак?
Що торкнувся відлуння  душі цнотливо.
Чи здавалось тобі,що ти бачив цей сон?
У якому, щодня відчинялися нові портали?
Чи відкрились в душі твоїй сотні вікон,
Крізь які ти бачив різні життєві фінали.
І у спокої й тиші пустої кімнати,
Ти сидиш й розумієш цей світ,
Світ в якому ти можеш літати.
І в якому, маєш залишити слід.