***

Диана Гулей
У маленькій людині всередині живе цілий світ,
Де панують безмежні простори й вершини,
Де ранковим серпанком спадає посмішки цвіт,
Щастя бьє фонтаном з вітрини.

І забарвлює ця людина безліччю фарб,
Сірість і буденність звичних  речей,
У маленькій людині прихований скарб,
І безодня палаючих блакитних очей.