Махаббат деген не ози? Акжаркын Калиева

Акжаркын Калиева 2
Махаббат деген не ози?
Жауабын ким береди?
Махаббат деген сезим бе?
Кос гашыкты тербейтин,
Толкып жаткан тениз бе?
Бул не ози коринбейтин козине?


© Copyright: Акжаркын Калиева, 2010
Свидетельство о публикации №110010605972