Сагыныш Акжаркын Калиева

Акжаркын Калиева 2
Отти мине бир жылда,
Зулап уштын,
Созбен айтып жеткизе алмай,
Сагынызты сыр тунган,
Журегимди жарып шыккан,
Озине олен арнадым.
Сен един гой махаббатым-жан жарым...
Кайтем енди бул омирдин жазганы,
Кайтадан жаза алмайсын тагдырды.
Екеумизге бир болуды жазбапты.
Сендеймен озге жанды суйе алмаймын,
Сондыктан есиминде журегимде сактаймын.
 


© Copyright: Акжаркын Калиева, 2010
Свидетельство о публикации №110010701776